Ballonvaarten voor bedrijfsevenementen

Op zoek naar een geweldige formule voor een bedrijfsevenement of actie? Een ballonvaart is een out of the box concept dat je medewerkers, klanten of leveranciers niet snel zullen vergeten. Perfect voor teambuildings, klantenuitjes, een ballonvaart cadeaubon voor een verjaardag, een collega die met pensioen gaat… de mogelijkheden voor bedrijfsvluchten zijn onbeperkt. Of verloot eens een ballonvaart onder je klanten.

De volledige organisatie van je bedrijfsevent met de luchtballon is bij ons in goede handen. We brengen je deelnemers samen op een verrassende locatie en we laten ze genieten van natuur en avontuur. En om alle zintuigen te verwennen, voorzien we in overleg de nodige hapjes en drankjes, een ontbijtje of picknick. Een totaalbelevenis van formaat!

Luchtreclame

Een reclameluchtballon is nog steeds een eyecatcher van formaat, een boost voor je business! Een krachtig marketingmedium dat gegarandeerd zijn vruchten afwerpt. Valvoline motor oils, Nokia, VT4 en Ter Beke Food zijn enkele merken die voor Bertels Balloon Management kozen en het volle potentieel van luchtreclame benutten. De luchtballon komt trouwens voor alle afdelingen van je organisatie van pas:

  • Salesmanagers kunnen een extra incentive geven
  • Communicatieverantwoordelijken nodigen de media uit aan boord
  • De personeelsdirecteur kan de meest verdienstelijke medewerker origineel belonen
Neem contact op

Sociale media

Gebruik de luchtballon op je website en social media, en laat mensen letterlijk je ballon volgen. Laat je luchtballon ook aan de grond voor je werken, rechtstaand als enorm reclamepaneel, zelfs in het donker, verlicht door zijn eigen brander. Of organiseer wedstrijden waarbij een ballonvaart geschonken wordt. Vaar met potentiële en bestaande klanten vanop diverse locaties doorheen het hele land.

We bieden een ultieme professionele service en verschillende designconcepten. Gaande van een kleine  éénpersoonsballon tot een gewone ballon, een ballon met 'uitsteeksels' of een echte special shape. Samen met jou werken we een jaarlijkse planning uit om de balloninvestering optimaal te benutten.

Neem contact op

Budget luchtballon

Elk luchtballonconcept heeft zijn specifieke prijs. Afhankelijk van het aantal dagen dat je de ballon wenst in te schakelen dien je een 'pilot-budget' per jaar te voorzien. Wij raden aan een campagne uit te werken met 30 tot 40 ballonacties per jaar om een maximale exposure te garanderen.

Neem contact op