Ballonvaarten regio Meerhout

Bij Bertels Ballooning kan je terecht voor exclusieve ballonvaarten in en rond regio Meerhout. Onze piloten beschikken allemaal over een ballonbrevet waardoor wij jou een veilig en rustgevende ballonvaart kunnen garanderen. Geniet van een prachtig uitzicht tijden de ballonvaart en kom volledig tot rust.

Kies jouw ballonvaart naar keuze:

  • Standaard ballonvaart
    Een standaard ballonvaart kan geboekt worden vanaf één persoon. Je deelt dan de ballonmand met andere personen om te genieten van de zonsondergang in regio Meerhout. Er wordt een vaste opstijgplaats gekozen om de ballonvaart te starten.

  • Exclusieve ballonvaart
    Kies je liever voor een exclusieve ballonvaart in eigen gezelschap? Kies dan voor onze exclusieve ballonvaart vanuit jouw eigen ballonmand. Wij bieden verschillende ballonmanden aan comfortabel met twee tot twaalf passagiersplaatsen.

  • Ballonvaart boven uw woning?
    Liever een ballonvaart in eigen omgeving? Bij Bertels Ballooning kan je terecht voor een ballonvaart boven jouw woning. Voor een ballonvaart in jouw eigen omgeving dien je zelf een opstijgplaats te voorzien.

Een dierbare verrassen met een ballonvaart?

Op zoek naar een origineel, maar toch avontuurlijk geschenk? Bij Bertels Ballooning kan je een dierbare of klant verrassen met een ballonvaart als geschenk.