Cadeaubon voor ballonvaart

Het ultieme geschenk? Een cadeaubon voor een verrassende ballonvaart! Onze cadeaucheque – in origineel vouwformaat – is een uniek doosje boordevol avontuur! Succes verzekerd voor een verjaardag, communie, huwelijk, pensionering, valentijn, kerstdag, of gewoon zomaar.

Deze cadeaubon is een instapkaart voor een unieke ballonvaart in een periode naar keuze. Je kan zelf de namen van de ontvanger(s) en schenker(s) invullen. De ontvanger neemt best zelf contact op om een datum af te spreken.

Bestellen kan telefonisch of via e-mail. Meld ons duidelijk al je wensen, en dan verzenden wij de cadeaubon binnen de 24 uur. Ook afhalen bij ons op kantoor is mogelijk, na afspraak.

Liever online kopen en direct printen? Dat kan via ons zusterbedrijf SKAAI.

  • Originele, mooie bon
  • Eenvoudig te bestellen
  • Voor 1 of 2 personen, of op maat
  • 2 jaar geldig
Koop online jouw cadeaubon

Geef een uniek cadeau

We stijgen op vanaf één van onze vaste opstijglocaties en je maakt een ballonvaart boven regio Antwerpen of de Antwerpse Kempen. Wanneer je in het bezit bent van een ballonvaart cadeaubon hebt je recht op een standaardballonvaart. Bij de vaart mag je niet vergeten de cheque mee te brengen, want deze geldt als instapkaart en betalingsbewijs.